• ico1
  • ico3
  • ico2

ACID - SALT - SULFIDE

Kami parantos janten pasangan anu saé sareng SINOPCE / CNPC / Saint-Gobain / BHP.

ico2

Tentang Kami

Pulisi mangrupikeun supplier global dina bahan kimia spésial, Kami ngadegkeun taun 2006, janten santen pangembang sodina pangbadagna, kamampuan 4000MT / sasih,
urang ngagaduhan dua pepelakan anu lulus sertifikasi ISO14001 / ISO 9001 / REACH / FAMI-QS / GMP
difokuskeun kana R&D, produksi, penjualan sareng logistik, qingdao / tianjin / shanghai port sareng Zibo Trade Trade Zone ngagaduhan gudang urang, Service pikeun pangeboran minyak / konstruksi / kulit sareng industri perawatan cai.
urang ngagaduhan leuwih ti 50 pagawé, ngalayani para pelanggan 600+ di 90 nagara. Jaringan kami tos ngalegaan ka sadaya buana utama sareng nagara-nagara utama.
Misi kami nyaéta nyayogikeun produk anu bermutu pikeun ningkatkeun kagiatan kimia global

Produk kami

Berita kami

Potassium formate efficiency compared

Kalium dibentukna efisiensi dibandingkeun

Format Kalium, uyah asam format, langkung éfisién tibatan agén-icing sanésna sanésna sapertos: Kalium asetat Urea Glycerol Dibandingkeun sareng kalium format, dicandak dina efisiensi relatif 100%, kalium asetat gaduh efisien ngan ukur 80 dugi 85%. gumantung kana suhu anu berlaku.

Oil drilling and completion fluids– sodium formate

Pengeboran minyak sareng réngsé cairan-natrium

Pengeboran tanaga sareng bahan baku mangrupikeun usaha anu tangguh sareng nungtut. Mahal mahal, lingkungan anu hésé sareng kaayaan geologis anu hésé ngajantenkeun nangtang sareng picilakaeun. Pikeun ngamaksimalkeun kauntungan médan minyak sareng gas, wangun ngahasilkeun prestasi anu hadé sareng kauntungan lingkungan. Téknologi anu ngawujudkeun téknologi pangeboran suhu luhur suhu, ngaminimalkeun karusakan formasi, ngirangan biaya operasi sareng ramah lingkungan. Pulisi mangrupikeun pamimpin dunya dina ngahasilkeun natrium sareng kalium ngabentuk sareng terpadu mundur. Kami mawa stock cekap pikeun nyayogikeun pamundut anu ngadadak sareng kami nyayogikeun pangiriman anu paling éfisién dina hal administrasi sareng transportasi fisik. Kabeh jaga supaya rigna diluncurkeun sareng nyingkahan produksi produksi mahal.

Mitra

  • partner-c (3)
  • partner-c (7)
  • partner (4)
  • partner (6)
  • partner-c (5)
  • partner-c (6)
  • partner-c (8)
  • partner-c (1)
  • partner-c (2)
  • partner-c (4)